Kamperen bij de boer

Glamping op de boerderij

Luxe kamperen op de boerderij in een ingerichte tent. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, u hoeft zelf niets mee te sjouwen, maar heeft toch het heerlijke buitengevoel wat bij kamperen hoort, dat is glamping! Bovendien heeft u bij al onze tenten en tentplaatsen uw eigen privé-sanitair!

Wilt u het boerenleven van dichtbij meemaken, reserveer dan een campingplaats, een volledig ingerichte safaritent, een De Waard tent of een van onze tipitenten. Vanaf onze boerencamping loopt u zo de boerderij op, waar u vele schapen en lammetjes, koeien en kalfjes kunt ontmoeten. U kunt dagelijks bij het melken van de schapen kijken of de melkrobot in actie zien. Voor de kinderen zijn er allerlei speelgelegenheden en een trampoline, skelters, trekkertjes en een speurtocht. Vanuit uw tent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de Waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart en op de vele weidevogels die de Westerpolder rijk is.

Bekijk hieronder de verschillende accomodaties en de beschikbaarheid.

Safaritent

Geniet van de ruimte in een safaritent! Onze safaritenten hebben allen twee slaapkamers en zijn geschikt voor vijf personen. De safaritent XL bied met 35m2, zoals de naam al doet vermoeden, meer ruimte dan de safaritent L.

Beiden tenten zijn voorzien van boxspringbedden een volledig ingerichte keuken met eethoek en zitje. De keuken is voorzien van koud stromend water. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van privé-sanitair met douche, wc en afwasgelegenheid.

Je boekt al een Safaritent L vanaf 450 euro per week.

Tipitent

De tipitent is een ruime compleet ingerichte tent voor 4 personen van 32m2. Op de begane grond is een woonkamer/keuken met een zithoekje, eettafel met stoelen, keuken met keukeninventaris, koelkast, gasfornuis en koffiezetapparaat en een slaapvertrek met 2 eenpersoons boxspringbedden met kussens en dekbedden en een hoogslaper met 2 eenpersoons boxspringbedden met kussens en dekbedden. Er is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. In de tipitent is een electrische kachel, koud stromend water en electra. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van privé-sanitair op enkele meters vanaf uw tent. De tipitent staat op een ruime plaats van 100m2, voor uw tent is nog een ruime grasstrook met picknickset, een grote parasol en 2 loungestoelen.

Je boekt al een Tipitent vanaf 450 euro per week.

De Waard tenten

Wilt u wel graag kamperen, maar heeft u geen zin om zelf alle kampeerspullen mee te nemen? Dan hebben wij voor u een ingerichte De Waard tent, type vergrote Zilvermeeuw, te huur. De tent is geschikt voor zes personen en alles wat u nodig heeft is aanwezig, u dient alleen zelf een slaapzak mee te nemen. Of u kunt voor €12,50 p.p. bij ons een dekbed met bijbehorend bedlinnen huren. Bij uw tent is privé-sanitair, douche en wc, aanwezig.

Je boekt al een De Waard tent vanaf 395 euro per week.

Tentplaats

Op onze boerderijcamping op Terschelling kunt u uw eigen tent meenemen. De tentplaatsen op de camping zijn ruim, 100m2, en allemaal voorzien van electra. Voor afwas, douche en toilet kunt u gebruik maken van privé-sanitair bij uw tent. Voor uw tentplaats is nog een ruime grasstrook voor sport en spel.

Je boekt al een ruime tentplaats vanaf 175 euro per week.