Openingstijden

Hieronder vindt u zowel de openingstijden voor onze boerencamping als voor de winkel. Ook vindt u onderaan de data voor de verschillende activiteiten die we organiseren op de boerderij.

Camping

In 2021 is de camping geopend van 16 april t/m 4 oktober. Bekijk hier de beschikbaarheid van de verschillende campingplaatsen.

Winkel

De boerderijwinkel is gesloten tot het voorjaar! Bij onze ingang staat een zelfbedieningsverkoopkast waar u onze producten ook buiten de openingstijden kunt kopen. Ook kunt u natuurlijk onze producten via de webshop bestellen (ook op Terschelling). Bij Jumbo Mier te Formerum, 1648 Pur Sang te Midsland, De Bionier Te West en Spar Cupido te Lies vindt u ook een assortiment van onze kazen.

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Boerderij

Op bepaalde data is de hele boerderij open voor publiek. Afhankelijk van het seizoen zijn er demonstraties als schapenmelken, schapen scheren, schapendrijven met Border Collies, met de boer de dieren voeren en uit het land ophalen, etc.

Er is een fotospeurtocht, een film over het kaasmaken, skelters en trekkertjes, spellenweide, natuurlijk alle boerderijdieren om te aaien en knuffelen en de melkrobot melkt de koeien.

Rondleidingen

Regelmatig geven wij een rondleiding op onze boerderij. Wij vertellen u graag over het leven en het werken op onze boerderij. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en wordt afgesloten met een drankje en het proeven van onze kazen. Voor groepen maken wij graag een passende rondleiding naar uw wensen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er momenteel geen kijkdagen en rondleidingen op de boerderij.