Overnachten op Terschelling

Heerlijk overnachten op Terschelling? Wanneer u op zoek bent naar een vakantie op Terschelling is er volop keus. Zo kunt u kiezen voor een hotel, een vakantievilla of misschien wel een Bed & Breakfast maar heeft u wel eens gedacht aan een verblijf op de boerderij?

Overnacht in een van onze volledig ingerichte safaritenten of kies voor een van de unieke tipitenten! Al onze tenten hebben privé-sanitair met douche en wc!

Safaritent

Bij ons op de boerderij kunt u kiezen uit twee verschillende safaritenten, de safaritent L en de safaritent XL. Beide tenten zijn volledig ingericht, beschikken over twee slaapkamers en zijn geschikt voor vijf personen, de XL variant heeft met 35m2 meer leefruimte dan de safaritent L van 27m2.

Tipitent

Bent u op zoek naar een hele andere ervaring? Neem een kijkje in een van onze tipitenten! De tipitenten zijn geschikt voor vier personen, zijn volledig ingericht en zijn ruim opgezet. Vanuit de tent heeft u vrij uitzicht over de polder! Voor de tent is genoeg speelruimte voor de kinderen en kunt u gebruik maken van uw eigen privé-sanitair.

Tentplaats

Voor diegene die toch liever zijn eigen tent en kampeerspullen meeneemt hebben we ook vrije tentplaatsen beschikbaar. De tentplaatsen zijn 100m2 groot, zijn voorzien van electra en bieden een vrij uitzicht over de polder van Terschelling.